Иновативна платформа за поръчка и реализиране на IT проекти и рекламни задачи

Иновативна платформа за поръчка и реализиране на IT проекти и рекламни задачи

Green & Eco
Humanity Approach
Industry Innovation
Positive Impact
Security & Protection
Sustainable Initiatives
Business Partnerships
Consultations
Foreign Languages
Interactive service
Online service
Quick Communication

Web Freelance

е платформа само за уеб базирани проекти на свободна практика. Това включва разработване и проектиране на уебсайтове, описания на продукти за различни пазари, писане на съдържание за публикации в блогове и много други.

Като се регистрира в Web Freelance, всеки потребител получава безплатни кредити, които могат да се използват за публикуване на задачи като клиент или изпращане на оферти като фрийлансър. Кредитите са достъпни за използване неограничено време. След изразходване на кредитите, потребителят трябва да закупи нови, за да продължи да използва платформата.

Mожете да изпращате оферти и да публикувате задачи едновременно. Това ще ви помогне да намерите работа на свободна практика извън вашите умения или да възложите част от проектите на други фрийлансъри. Например Вие сте разработчик и трябва да създадете уебсайт, но не сте запознати с уеб дизайна. Можете да създадете задача за дизайн на уебсайт и да намерите фрийлансър, който ще го направи вместо вас. Разбиването на по-голям проект на малки задачи и възлагането им на други професионалисти може да доведе до по-добра и по-ефективна работа. Шансовете един фрийлансър да бъде еднакво квалифициран в различни категории на свободна практика са много малки.

Няма оценки или отзиво в Web Freelance. Този вид обратна връзка често може да бъде невярно написана или неправилна. За да изберете фрийлансър, трябва да прегледате портфолиото му и да зададете въпроси в раздела Първоначални въпроси към фрийлансъри, видим във всяка задача. Правилното попълване на задачата и добавяне на описание на задача също ще помогне за получаване на оферти от подходящи кандидати.

За да изберете фрийлансър, трябва да изберете неговата оферта и след това да изчакате задачата да изтече или можете да прекратите задачата предварително. Фрилансерът, чието предложение сте избрали, ще получи вашите данни за контакт по имейл само след като Задачата изтече. Можете да изберете няколко свободни професионалисти за една задача. Можете да изберете фрийлансър чрез секцията Преглед на неговата оферта.

За повече информация

https://webfreelance.work

Share:

6192

Q&A

    Докладвай за злоупотреба

    За връзка:

    Email:

    Адрес:

    Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

    Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

    © 2024 Holistic - All rights reserved.