Microsoft рекламира в Holistic

Редмънд, Вашингтон, Съединени щати
Иновации в индустрията
Положително въздействие
Сигурност и защита
Устойчиви инициативи
Уебсайт

Microsoft Corporation е американска транснационална компания, развиваща дейност в областта на компютърните технологии и разработката на софтуер. Седалището ѝ е разположено в гр. Редмънд, САЩ. Най-известните ѝ продукти са операционната система Windows и пакетът от програми за офиса Microsoft Office. Тя е първият по големина доставчик на софтуер и услуги в областта на информационните технологии

Днес софтуерният гигант струва над 2 трилиона долара.

 

Основни продукти:

Microsoft Windows

Windows е най-използваната компютърна операционна система в света, достъпна на 137 езика. Над 90% от компютрите по света я използват. Освен за компютри, тя се използва и за смартфонисървъритаблети и други устройства.

Microsoft Office

Microsoft Office е пакет от приложения за офиса. Последната версия е Office 2021, пусната на пазара на 5 октомври 2021 г. Microsoft Office има версии за Microsoft Windows, Android, macOS, iOS и Windows Phone.

Устройства

Microsoft произвежда таблетите Surface. През 2014 г. Microsoft придобиха мобилното подразделение на Nokia и произвеждат смартфони под бранда Microsoft Lumia. Microsoft Band са умни гривни и фитнес тракери. HoloLens са очила за добавена реалност, разработвани от компанията.

Онлайн услуги

Microsoft Cloud е облачна услуга за съхранение на файлове в интернет пространството.

Share:

ID: 7164

Ако имате въпрос

    © 2023 Holistic - All rights reserved.