Подкрепете организация Human know-how

Bratya Pulievi Street 3, 4000 Kapana, Plovdiv, Bulgaria
Иновации в индустрията
Положително въздействие
Природосъобразно отношение
Сигурност и защита
Устойчиви инициативи
Фокус към човека
Безплатна консултация
Бизнес партньорства
Бърза комуникация
Онлайн обслужване
Плащане и с крипто
Уебсайт
Чужди езици

Подкрепата на Човешкия интелект във всичките му форми и комбинации е центърът и ДНК-то на Human know-how. Тя е българска иновативна организация, чиято цел и мисия е да насърчава, подпомага и надгражда условията и средата, за да се развиват, популяризират и подкрепят всички добри инициативи, социални кампании, таланти, организации, бизнеси, стартъпи, проекти и идеи.

Организацията се стреми да свързва и интегрира модерно Културата, Изкуството, Науката, Спорта, Икономиката и Обществото като цяло под визията за взаимно съдействие, солидарно помагане и хуманно отношение в името на едно по-голямо общо Благо.

Human know-how развива партньорства и съдружия с отговорни и добронамерени организации и профили, които споделят Хуманността като висша добродетел.

Вярваме, че Човешкият интелект трябва да бъде отличаван, поощряван, насърчаван и аплодиран, за да ни обединява като общност и същевременно да подобрява средата, в която живеем, учим и работим. А това има смисъл, когато общуват разнородни групи участници, дарявайки полезност, продуктивност и мащабност чрез създаването на нови подобрени възможности.

Допълващата стопанска дейност на организацията е свързана с бизнес насоченост, консултации, импресарски услуги, PR кампании, дигитализация, обучения, медиация, партньорства, оптимизации и др. За повече информация, прочетете тук.

Цялата концепция на организацията е фокусирана върху предоставянето на качествени, интелигентни, продуктивни решения на широк кръг аудитория и търсим активно партньорства, както и авторитетни спонсори, които да се вписват в портфолиото.

Подкрепата от официалните партньори е важна част от концепцията и подпомага развитието на организацията за подобряване качеството на услугите, както и хората, участващи в работата, управлението и съдействието за актуалните инициативи, кампании и проекти. Комбинираме и интегрираме брандовете с проекти, концепции, рекламни кампании и материали, както и в социални каузи.

Желаем да предизвикаме Света с хуманност и интелигентен подход, където центърът е Качество, Ефективност, Простота, Свързаност и Съдържание. Искаме да провокираме Аудиторията да види останалия Свят с положителна гледна точка и „подкрепящи лещи“. Искаме да провокираме Аудиторията да види останалия Свят с положителна гледна точка и „подкрепящи лещи“.

Взимайки предвид тази отворена покана, ние вярваме, че потенциалните партньори ще получат сериозно и голямо предимство, за да популяризират и очертаят своите продукти, услуги и брандът им ще достигне до нови клиенти, бизнеси и организации, бъдейки уважаван партньор на организацията.

За допълнителна информация или въпроси, не се колебайте да се свържете с Human know-how: info@humanknowhow.org или чрез официалните канали.

Ние сме резултат от Минало, Настояще и Бъдеще…

Brand: Human know-how
Основана: в България, 2023
CEO послание:Споделяме и подкрепяме силата на човешкия интелект, съдържащ блясък, стил и безкраен потенциал
Покритие: В целия свят

Share:

7946

Ако имате въпрос

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  © 2024 Holistic - All rights reserved.