Home Aromatherapy – Аромотерапия и етерични масла

Иновации в индустрията
Положително въздействие
Природосъобразно отношение
Фокус към човека
Безплатна консултация
Бърза комуникация
Онлайн обслужване
Уебсайт
Чужди езици

За нас Ароматерапията е призвание, начин на живот, отдаденост, двупосочна връзка, магия от натурални аромати.

Ние от Хоум Ароматерапи поставяме на първо място безопасността при използването на етерични масла в домашни условия. При нас, преди всичко, вие ще получите консултация и ориентир как безопасно да използвате маслата така, че да постигнете резултата, който търсите.

Любовта ни към натуралните аромати се зароди през 2018г., като млади родители, в търсене на най- нежния и същевременно ефикасен подход към честите боледувания на нашата дъщеря. И резултатите бяха налице! Последва успешна борба с безсъние, бързо повлияване на възпален синузит; постепенно започнахме да използваме етерични масла за болка от различно естество, при настинка или при състояния, провокирани от прекомерен стрес в ежедневието.

С времето преминах курс по Ароматерапия при Валентина Славова- от Феъри Сентс(Fairy Scents), която ме зарази и ми предаде любовта и уважението си към натуралните аромати. Последва втори курс- Изкуството На Натуралната Парфюмерия, отново воден от Валентина Славова; още един  курс по Ароматерапия за напреднали, този път към Британски център по Ароматерапия. И неусетно превърнахме тази страст в малка семейна фирма.

Образованието ми на Психолог ми помага в консултирането при различни емоционални състояния . Мога да ви бъда спътник в избора на правилните масла за вас, за вашите деца и вашите близки.

Не се колебайте да се свържете с нас и да зададете своите въпроси. Неусетно сами ще придобиете нужните знания и опит при избора на етерични масла.

Избрахме продуктите на Plant Therapy от 2018г. след обстоен анализ на американския пазар. Плант Терапи са на първо място по клиетски предпочитания в САЩ и това не е случайно!

Преглаганите от нас продукти са 100% чисти етерични масла и блендове. Имаме сертифицирани органични масла с доказан произход. Много високо качество продукти на достъпни цени.Предлагаме разообразие от готови блендове за много и различни състояния, както и детска серия, която е разработена от Робърт Тисеран. Но най- важното за нас е удовлетвореността на клиента. 

За повече информация:

https://home-aromatherapy.com

Share:

6379

Ако имате въпрос

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  © 2024 Holistic - All rights reserved.