Amazon Web Services – AWS Cloud

Las Vegas, NV, USA
Green & Eco
Humanity Approach
Industry Innovation
Positive Impact
Security & Protection
Sustainable Initiatives
Business Partnerships
Foreign Languages
Online service
Quick Communication
Website

AWS Re:Invent 2023 се проведе в Лас Вегас. Водещата глобална конференция за облачни решения и цифрови иновации беше представена на седмично събитие от 27 ноември до 1 декември на множество места в мегаполиса. Събитието се запомни като по-голямо, по-смело и по-трансформиращо от всякога, обединявайки визионери в индустрията, технолози и лидери от цял свят.

AWS Re:Invent 2023 представи най-новите постижения в облачните технологии, изкуствения интелект, машинното обучение, IoT, сигурността и много други. Това събитие служи като перфектната платформа за присъстващите да получат несравними прозрения, да се включат в практическо обучение и да се свържат с общност от иноватори.

Конференцията включи впечатляващ набор от основни презентации, технически сесии, интерактивни семинари и панелни дискусии, водени от топ експерти в областта. Участниците имаха възможност да се учат директно от лидерите на AWS, пионерите в индустрията и опитни практици, които споделиха своите знания и най-добри практики за използване на пълния потенциал на AWS Cloud.

AWS Re:invent 2023 бе домакин на оживеното изложение, където присъстващите можеха да разгледат най-новите решения и услуги от AWS и неговите партньори.

Ангажирайте се с екосистемата на AWS и се свържете с представители от широк спектър от индустрии. Това е идеалната среда за откриване на авангардни технологии, създаване на ценни връзки и изследване на вълнуващи възможности за кариера.

Насочете се към AWS  и отключете потенциала на облачните иновациите, стимулиране на растежа на бизнеса и трансформиране на начина, по който живеем и работим. Това е пример как вдъхновението се среща с технологиите и бъдещето се оформя в нови световни тенденции.

 

 

* Holistic успешно партнира с AWS и интегрира част от иновативните облачните решения в своите проекти и услуги. Holistic може да консултира и насочва как да се използват технологиите на AWS за частния, корпоративния и публичния сектор.

Share:

8427

Q&A

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  © 2024 Holistic - All rights reserved.