В търсене на диалог за по-добри решения

Пловдив, България
Положително въздействие
Фокус към човека
Безплатна консултация
Бърза комуникация
Онлайн обслужване

Не обичам клишетата, но често пъти прибягвам и черпя опит от  тях. Няма нужда да откриваме общовалидните истини отново, след като някой вече ги е проверил многократно в опита си.
В работата си предпочитам директния контакт с хората. Да обърнеш внимание на всеки, да изслушаш проблемите му и да намериш решение, ако това е възможно. Понякога, дори съветът, при кого да отиде, за да му помогне, е правилният подход.
Предпочитам проблемите да бъдат изчиствани на момента и да не се създават конфликтни ситуации, но понякога, когато се налага, мога да бъда много твърда и крайна в решенията си и няма човек, който да промени мнението ми. Това са най-вече въпроси, касаещи принципите и вярванията ми.

…..

Работата ми в политиката предполага именно това – да помагам и да бъда полезна на хората. Понякога на един човек, с неговия личен проблем, понякога на голяма група от хора.

Мисля за политическите решения като за решения, които ще подобрят качеството на живот на хората и във всичките си действия се ръководя от техните интереси.
Всеки ден виждам как човек се променя, когато го изслушаш търпеливо и когато вижда, че се търси решение на неговия проблем. Не можем да променим генерално света, но можем да променяме света на всеки един човек.

За да живеем пълноценно и щастливо, препоръчвам винаги да казваме истината и да си лягаме удовлетворени от своите действия през деня.

…..

Следвам принципите, че нищо в живота не е на всяка цена и че усилията ти трябва да бъдат насочвани към това, да развиваш още и още силните си страни, а не да подобряваш слабите си.  Няма нужда да разбираш от всичко. Бъди добър в това, в което можеш, но бъди много добър.

Прочетете цялото интервю на Румяна Толова от ТУК

 

 

Контакти за връзка:
Румяна Толова – Общински съветник, гр. Пловдив.
+359896472170
rumyanatolova@gmail.com
https://www.facebook.com/RumyanaTolova

Share:

7158

Ако имате въпрос

    Докладвай за злоупотреба

    За връзка:

    Email:

    Адрес:

    Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

    Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

    Бързи връзки

    © 2024 Holistic - All rights reserved.