Споделете магията на помагането в помощ на детски градини, училища и университети

Споделете магията на помагането в помощ на детски градини, училища и университети

Green & Eco
Humanity Approach
Industry Innovation
Positive Impact
Sustainable Initiatives
Free Consultation
Online service
Quick Communication

Вдъхновени от важността за по-добро бъдеще за децата, общуването и интелектуалното развитие, Фондация „За семейството и децата“ инициира и организира социална програма напълно безвъзмездно да се изгради или обнови модерен и атрактивен уебсайт за детски градини, училища и университети.

Екипът зад идеята вярва, че дарявайки време и труд за създаване на уебсайтове за учебните заведения, помага да се подобрява и променя живота и средата на учениците, учителите и родителите в посока, която е изключително нужна, позитивна и вдъхновяваща.

Със своя дългогодишен опит в IT сферата, комуникациите и организирането на събития, специалистите са реализирали редица инициативи, провокирани от желанието си да помагат и популяризират социално-образователни модели и дигитални възможности.

Заявете желание или препоръчайте определена организация да се включи и да приеме тази отворена безвъзмездна възможност като попълнете формата за контакт или се обадете на Николета Димитрова +359 886 980 111, която е главен координатор на кампанията.

Това е пример как парите могат да бъдат заменени с обединението зад една актуална кауза и професионално отношение в името на обществено-полезните и важни приоритети за дигиталност и свързаност.

Споделете тази отворена покана и нека повече участници се включат и приемат предоставената безплатна услуга от Фондация „За семейството и децата“, която има за цел да подкрепя и създава социални каузи с мисия и стойност.

 

✅ Линк за дигитална брошура

 

 

Информационната кампания се осъществява в партньорство с организация Human know-how и с подкрепата на holistic

Share:

8032

Q&A

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  © 2024 Holistic - All rights reserved.