Споделете магията на помагането в помощ на детски градини, училища и университети

Споделете магията на помагането в помощ на детски градини, училища и университети

Иновации в индустрията
Положително въздействие
Природосъобразно отношение
Устойчиви инициативи
Фокус към човека
Безплатна консултация
Бърза комуникация
Онлайн обслужване

Вдъхновени от важността за по-добро бъдеще за децата, общуването и интелектуалното развитие, Фондация „За семейството и децата“ инициира и организира социална програма напълно безвъзмездно да се изгради или обнови модерен и атрактивен уебсайт за детски градини, училища и университети.

Екипът зад идеята вярва, че дарявайки време и труд за създаване на уебсайтове за учебните заведения, помага да се подобрява и променя живота и средата на учениците, учителите и родителите в посока, която е изключително нужна, позитивна и вдъхновяваща.

Със своя дългогодишен опит в IT сферата, комуникациите и организирането на събития, специалистите са реализирали редица инициативи, провокирани от желанието си да помагат и популяризират социално-образователни модели и дигитални възможности.

Заявете желание или препоръчайте определена организация да се включи и да приеме тази отворена безвъзмездна възможност като попълнете формата за контакт или се обадете на Николета Димитрова +359 886 980 111, която е главен координатор на кампанията.

Това е пример как парите могат да бъдат заменени с обединението зад една актуална кауза и професионално отношение в името на обществено-полезните и важни приоритети за дигиталност и свързаност.

Споделете тази отворена покана и нека повече участници се включат и приемат предоставената безплатна услуга от Фондация „За семейството и децата“ и има за цел да подкрепя и създава социални каузи с мисия и стойност.

 

Линк за дигитална брошура

 

 

Информационната кампания се осъществява в партньорство с организация Human know-how и с подкрепата на holistic

Share:

ID: 8032

Ако имате въпрос

    © 2023 Holistic - All rights reserved.