Официална покана за социално партньорство

Бизнес лидерство
Визионерство
Индивидуално отношение
Иновации в индустрията
Положително въздействие
Природосъобразно отношение
Устойчиви инициативи
Устойчиво развитие
Фокус към таланта
Фокус към човека
Бизнес партньорства
Бърза комуникация
Интернет платформа
Консултации
Международна дейност
Проекти
Чужди езици

Пълноценно щастие се развива, когато Добронамереността, Социалната отговорност и Хуманността си взаимодействат, тогава и Полезният ефект се умножава в пъти по-цялостно и по-въздействащо. Това се постига първо с Доброто намерение и Желание, след това идва въпросът под каква Форма, а най-накрая за каква Цел.

Holistic е създаден в България с визията да подкрепяме и развиваме силата на Човешкия интелект, съдържащ блясък, стил и безкраен потенциал. Организацията се отличава, защото преоткрива и пресъздава съвременни решения по по-интелигентни, практични и справедливи начини, методи, форми и комбинации.

Една от целите й е да обедини разнородни видове групи и лица под своята концепция за даване, подкрепа и партньорства.

Holistic се стреми да активира и мотивира компании, организации и хора да се включат и подкрепят значими каузи, добри практики, талантливи хора, социални кампании, идеи, творчески проекти, групи в неравностойно състояние, насърчаване бизнес развитието на българската култура, наука, спорт, интеграция на иновативно образование, подобрена финансова грамотност и успешна комуникация, практични концептуални стратегии и други стойностни насоки с обществена насоченост, които повишават добавената стойност.

Всички тези инициативи заслужават подкрепа от бизнеса, гражданите, но и не само. Наша обща отговорност е съвместно да развиваме и насърчаваме солидарната икономика, дарителството, помагането и да възобновим социалната емпатия.

Каним Ви да партнирате с нас и да ни подкрепяте по начин, който можете.

Свържете се с екипа, за да разберете допълнителна информация.

 

 

Holistic е иновативен и престижен маркетинг бранд, който подкрепя и обединява идеите, хората, организациите и уникалното информационно know-how представяне с качествено мултимедийно съдържание…

Share:

8800

Ако имате въпрос

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  Бързи връзки

  © 2024 Holistic - All rights reserved.