Holistic насърчава социалната отговорност и солидарната икономика

Holistic насърчава социалната отговорност и солидарната икономика

Business Leadership
Focus on Talent
Green & Eco
Humanity Approach
Individual Solutions
Industry Innovation
Positive Impact
Sustainability
Sustainable Initiatives
Visionairy
Business Partnerships
Consultations
Foreign Languages
International Activity
Projects
Quick Communication
Web platform

For English

Пълноценно щастие се развива, когато Добронамереността, Социалната отговорност и Хуманността си взаимодействат, тогава и Полезният ефект се умножава в пъти по-цялостно и по-въздействащо. Това се постига първо с Доброто намерение и Желание, след това идва въпросът под каква Форма, а най-накрая за каква Цел.

Holistic.BG е създаден в България с визията да разчупваме старите рамки, настоящата действителност и лимитираната среда, за да формулираме нови подходи и модерни тенденции. Проектът е част от портфолиото на организация Human Know-how. Разберете повече за нея.

Една от целите й е да обедини разнородни видове групи и лица под своята концепция за даване, подкрепа и партньорства.

Holistic от своя страна се стреми да активира и мотивира компании, организации и хора да се включат и подкрепят значими каузи, добри практики, талантливи хора, социални кампании, идеи, творчески проекти, групи в неравностойно състояние, насърчаване бизнес развитието на българската култура, наука, спорт, интеграция на иновативно образование, подобрена финансова грамотност и успешна комуникация, практични концептуални стратегии и други стойностни насоки с обществена насоченост, които повишават добавената стойност и удовлетвореност.

Всички тези инициативи заслужават подкрепа от бизнеса, гражданите, но и не само.

Наша обща задача е съвместно да развиваме и насърчаваме солидарната икономика, дарителството, помагането, да възобновим социалната емпатия и отговорното поведение.

 

Каним Ви да партнирате с нас.

 

Holistic  е български Hi-Tech маркетинг start-up. Знаем, че истински успешен е този, който създава блага и ползи едновременно за организацията, потребителите и обществото, а това изисква от нас да бъдем отговорни, солидарни и справедливи. Вярваме, че бъдещето принадлежи на взаимните усилия, общото развитие и опростените решения.

 

Share:

8800

Q&A

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  © 2024 Holistic - All rights reserved.