РОВУС ПРАВИ ЖИВОТА ПО-ЛЕСЕН

Industry Innovation
Positive Impact
Security & Protection
Sustainable Initiatives
Foreign Languages
Free Return
Google reviews
Quick Communication
Website

Добре дошли при Rovus.bg

Марката води началото си от 2005 година, когато компанията Студио Модерна открива възможности за развитие в областта на почистващите уреди. Това доведе до идеята за създаването на нова марка – Ровус, която постепенно проправи път на пазара и се наложи като лидер в уредите за домашно почистване.

Успехът на марката Ровус е изцяло подкрепен от факта, че през изминалите години са продадени над 7 милиона продукта. Положителните отзиви насочиха компанията към нова бизнес възможност за по-нататъшно развитие.

Стремейки се да задоволят нуждите на клиентите, които очакват още иновативни, ефективни и уникални продукти, които да правят почистването по-лесно, по-ефективно и най-вече – намаляват времето за почистване наполовина.

През 2008 г. стартираха с изцяло нов продукт- уреда за гладене с пара GARMENT STEAMER. Чрез него се разви допълнително марката Ровус, като се създаде нова категория заедно с изцяло нова тенденция – вертикалното гладене

Успех беше доказан и с новото поколение продукти Ровус – прахосмукачките роботи SMART POWER, които представляват по-достъпна версия на този вид прахосмукачки на пазара.

В бъдеще Ровус се стремим да предлагат още повече продукти от съществуващите категории за почистване, дом и грижа за дрехите, както и за грижа за дома.

Планират да представят предложения и в други области, като например лична грижа и здраве, за да отговорят изцяло на нуждите на потребители. 

През всички тези години марката Ровус винаги е била водена от първоначалната си идея – да почистваме по-лесно и бързо, за да улесняваме ежедневието си. ROVUS – РОВУС ПРАВИ ЖИВОТА ПО-ЛЕСЕН.

Всичко това и още много, само в онлайн магазина на Ровус.

За повече информация, разгледайте ROVUS.BG

Share:

6531

Q&A

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  © 2024 Holistic - All rights reserved.