Продава се online магазин за бързооборотни стоки

Humanity Approach
Positive Impact
Business Partnerships
Crypto Payments
Free Consultation
Online service
Quick Communication
Website

Продава се онлайн магазин с насоченост продукти за битовата химия, дома и бизнеса.

 

Създаден е през 2019. Силен период на продажбите е по време на Covid-19. Бизнесът в момента е позициониран в гр. София, но лесно може да бъде преместен в други градове. Доставките са за цяла България. Поради динамичната търговска дейност на собственика, Iclean.bg e обявен за продажба като работеща концепция.

Към активния уебсайт, следователно бизнес за продажба, могат да се добавят допълнителни и нови категории продукти, както и да и се надгради текущия каталог с по-голяма продуктова гама.

 

Магазинът е идеална инвестиция, както за съществуващи търговци и предприемачи, така и за нови, които търсят да развият и разработят допълнителен канал за приходи и продажби.

 

Ако искате да проучите тази отворена възможност и да разберете повече информация, обадете се на тел +359 887177377, Борислава Величкова, FinTech Strategy, IT продажби и бизнес развитие или изпратете запитване на имейл до sales@velichkovaconsulting.com 

 

 

В цената е включен разработения сайт, домейн името, инструкции и насоки от текущия собственик + обучение за управление на уебсайта.

 

Цена е 3400 лв.

Share:

8046

Q&A

    Докладвай за злоупотреба

    За връзка:

    Email:

    Адрес:

    Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

    Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

    © 2024 Holistic - All rights reserved.