Продава се online магазин за бързооборотни стоки

Продава се online магазин за бързооборотни стоки

Humanity Approach
Positive Impact
Business Partnerships
Crypto Payments
Free Consultation
Online service
Quick Communication
Website

Продава се онлайн магазин с насоченост продукти за битовата химия, дома и бизнеса.

 

Създаден е през 2019. Силен период на продажбите е по време на Covid-19. Бизнесът в момента е позициониран в гр. София, но лесно може да бъде преместен в други градове. Доставките са за цяла България. Поради динамичната търговска дейност на собственика, Iclean.bg e обявен за продажба като работеща концепция.

Към активния уебсайт, следователно бизнес за продажба, могат да се добавят допълнителни и нови категории продукти, както и да и се надгради текущия каталог с по-голяма продуктова гама.

 

Магазинът е идеална инвестиция, както за съществуващи търговци и предприемачи, така и за нови, които търсят да развият и разработят допълнителен канал за приходи и продажби.

 

Ако искате да проучите тази отворена възможност и да разберете повече информация, обадете се на тел +359 887177377, Борислава Величкова, FinTech Strategy, IT продажби и бизнес развитие или изпратете запитване на имейл до sales@velichkovaconsulting.com 

 

 

В цената е включен разработения сайт, домейн името, инструкции и насоки от текущия собственик + обучение за управление на уебсайта.

 

Цена е 3400 лв.

Share:

8046

Q&A

    Report abuse (Докладвай злоупотреба)
    © 2024 Holistic - All rights reserved.