“Приказната градина” – красива история за приятелството и семейството

“Приказната градина” – красива история за приятелството и семейството

Green & Eco
Humanity Approach
Positive Impact
Online service
Website

“ПРИКАЗНАТА ГРАДИНА”

Скъпи приятели и почитатели на детската книга!

 

Каним Ви да се докоснете до вдъхновяващата “ПРИКАЗНА ГРАДИНА”. Приказката измисли Жени Костадинова, основателката на Арт къща с музей “Куклите” и създател на бутикова книжарница JenyKostadinova. Вълшебните цветя-герои нарисува талантливата и красива художничка Ян Добрева.  Това е книга на български автори за висшите ценности и идеи, за красотата, хармонията, приятелството, добротата и себепознанието.

Откъс…

—-

Имало някога в Царството на красотата една приказна градина. За нея се грижела милата Ева. Цветята я наричали майка.
Един ден, както обичайно си говорели, растенията ненадейно се скарали. Те започнали да спорят: кой от тях има най-хубав глас, кой – най-хубава дреха. Кой блести с най-ярка красота и е любимецът на хората…
– Аз съм толкова могъщ, че никой от вас не може с мене да се мери! – казал важно Зюмбюлът.
– Ако искаш да знаеш, моето ухание е много по-изискано от твоето! – размахала пред Зюмбюла виолетовото си ветрило мъничката Теменужка…

Как ще завърши спорът между цветята?
Има ли между тях „по-по“ и „най-най“ или всяко цвете-ангел е уникално и грее със своя красота?
Трябва ли децата да се съревновават и до какво водят завистта, горделивостта, обидата?
Кой ще спаси отбора от разправията и как цветята ще накарат Ева отново да се усмихне?
Отговорите ще откриете в тази красива приказка…

——

 

Книгата разглежда темата за съревнованието между децата (и не само между тях), стремежът им неперемнно да изпъкват пред другите. Тя носи посланието за единството между хората като пътя към хармоничен и щастлив живот.

  • Приказната градина е с твърди корици, луксозно издание.
  • Съдържа 12 цветни изящни илюстрации от Ян Добрева.
  • Издава: „Озарение“
  • Не се разпространява по книжарниците! Можете да я закупите от ➡️ директния линк тук.

 

Търсете книгите от поредицата „Приказките на Жени“ на издателство „Озарение“!

Подарете прекрасен подарък с послание, което вдъхновява.

➡️ закупете я директно от автора и подкрепете българските писалите и творци да развиват и разпространяват стойностно съдържание.

 

Жени Костадинова

Тя е многопластова личност – журналист, поет, писател. Основател е на уникалната Арт къща с музей „Куклите“. Инициатор е на редица социално значими каузи, свързани с децата. Автор е на детските книги „Пита“(как едно дете на хлебари търси своята божествена дарба), „Алекс и Вълшебния камък“ (за приключенията на село през ваканцията), „Приказната градина“. Книгата „Пита“ с художник Ангелина Ангелова заема второ място в Националния конкурс за детска книга „Бисерче вълшебно“ в категория „Мечтатели“ (2022). „Приказната градина“ стана любима на малки и на големи с посланията си за единение на хората и с изящните илюстрации на Ян Добрева.

 

Ян Добрева

Талантливата Ян e художничка, певица и композиторка. Изучава последна година „стенопис“ в Художествената академия и получава високи оценки от своите преподаватели. Ян обича да рисува куполи и тавани, икони… Преподава рисуване на малки и големи. А музиката й прелита през ангелските светове, в съчетание с фолклора и мистицизма. Ян се вдъхновява от златния век на Ренесанса, когато изкуството е било свещен мост между човека и Бога. „Приказната градина“ е първата й книга с авторски илюстрации, които рисува с изключителна отдаденост и радост.

 

  • Жени Костадинова приема покани за премиера на книгата и в други градове,  училища и детски градини, където повече хора ще могат да се докоснат до новото й вдъхновяващо произведение. И най-вече – ще занесат на децата посланието: “Вие сте деца на ангелите и всеки от вас е красив по своему!”

 

✅  Онлайн книжарница JenyKostadinova – ➡️ закупете я директно от автора и подкрепете българските писалите и творци да развиват и разпространяват стойностно съдържание.

 

 

 

 

Holistic подкрепя българската култура, спорт, бизнес, социални кампании, start-ups и идеи.

 

Share:

8028

Q&A

    Докладвай за злоупотреба

    За връзка:

    Email:

    Адрес:

    Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

    Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

    © 2024 Holistic - All rights reserved.