Представяме интересна и иновативна бизнес възможност.

Представяме интересна и иновативна бизнес възможност.

Пловдив, България
Иновации в индустрията
Положително въздействие
Природосъобразно отношение
Устойчиви инициативи
Фокус към човека
Бърза комуникация
Чужди езици

Ако проявявате интерес, се свържете с нас. Ако познавате контакт, който би се заинтригувал, моля споделете информацията, за да организираме последващи разговори и срещи в тази посока.

 

Работим в тясно сътрудничество с талантлив български архитект, който разработва и желае да стартира собствена концепция за архитектура, строителство и продажби на Infiniti къщи/сгради/жилища. Нейните know-how предимства са много актуални и полезни за времето, в което живеем днес и предизвикателствата на XXI век за ресурсната ефикасност, енергийната ефективност и същевременно ценовата достъпност на проектите, което ги прави изключително атрактивни и конкурентни спрямо пазара за крайния потребител.

 

В стратегията ни на работа плануваме да се представи и покаже иновативен модел на еднофамилна къща (70 кв. метра), за да се визуализира реално на обществото и да се отворят истинските бизнес възможности за последващите продажби. 

 

В тази посока търсим да привлечен заинтересован инвеститор, който да финансира тази фаза и да получи партньорска обвързаност в самия бизнес и неговото развитие. 

 

Финансовите изчисления за реализирането и построяването на show room концепцията са 30 хилевро. След което се очаква да се стартират реалните продажби за клиенти и бизнес търговци.

 

Ако споделената информация представлява интерес и имате желание за среща, сме на разположение за дискусия. 

Пишете ни тук

Share:

6424

Ако имате въпрос

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  © 2024 Holistic - All rights reserved.