Пловдивски Kултурен Институт вдъхновява хората да подобряват себе си!

Пловдивски Kултурен Институт вдъхновява хората да подобряват себе си!

ul. "Ivan Perpeliev" 5, 4000 Tsentar, Plovdiv, Bulgaria
Business Leadership
Focus on Talent
Green & Eco
Humanity Approach
Individual Solutions
Industry Innovation
Positive Impact
Quality Communication
Sustainability
Sustainable Initiatives
Business Partnerships
Foreign Languages
Free Consultation
Interactive service
Projects
Quick Communication
Trainings
Website

Пловдивски Културен Институт развива широка социална дейност като подкрепя различни социални инициативи, дава възможност за работа и обмен с различни социални групи, както и такива за хора със специални потребности.

Приоритет в дейността на Пловдивски Културен Институт е работата с деца и младежки организации, подкрепата и организирането на широкоспектърни културни и социални форуми, благотворителни инициативи, фестивали, семинари, работилници и други.

Пловдивски Културен Институт участва активно в културния и обществен живот на града, подкрепя изявата на творци и професионалисти в сферата на култура, изкуство, музика, танци, фолклор, театрално изкуство, духовно знание и спорт, както и развитието на самодейни и професионални групи, клубове, състави, формации, центрове, студия, действащи в сферата на култура, изкуство, музика, театър, танци, фолклор, духовно знание и спорт.

  • С какво се занимаваме?

В богатия събитиен календар на Пловдивски Културен Институт ще откриете изложби, литературни четения, арт ателиета, редовни танцови и музикални класове, курсове, между културни срещи, семинари и различни творчески проекти, презентации, музикални и културни прояви, форуми, фестивали. Във фокуса на дейността са организиране на широк спектър събития в сферата на образование, мотивация, личностно развитие и духовно самоосъзнаване.

Подобряване на културата и качеството на живот са от съществена важност за изграждане и поддържане на духа и единството на нацията за по-добро бъдеще на децата ни.

  • Как се отличаваме?

Пловдивски Културен Институт  е модерна организация за изкуство, култура, образование, социален обмен и бизнес срещи.

Ще ни откриете между стария и нов град в напълно самостоятелна многофункционална сграда. Като съвременен културен оператор ПКИ създава потенциал за среща на артисти, музиканти, художници, танцьори, организиране на информационно-образователни и благотворителни инициативи.

Доброто местоположение на Пловдивски Културен Институт, професионално отношение и организация, съчетаване на Галерия с пет модерни зали, голям капацитет и функционален дизайн, изчистени пространства и съвременен комфорт са част от характеристиките, които притежаваме, за да изпълняваме мисията си, свързана с развиване на културна и широка социална дейност.

 

  • Защо обичаме това, което правим?

Нашата мисия е чрез интегриране на различни култури, изкуство, фолклор, спорт, древни знания, съвременни алтернативни подходи и холистични методи да съдействаме за подобряване на физическото и емоционално здраве на хората по пътя към духовно съзряване и самоусъвършенстване. Да подобрим общуването, отношенията, философията и културата си на живот, да вдъхновяваме хората да подобряват себе си е най-добрата мотивация да променяме света, от който сме част.

Харесва ни да създаваме възможности за неформално обучение и обмен, да стимулираме социални инициативи, да създаваме  и да виждаме потизитвната промяна в развитието на децата и подрастващите.

 

 

  • Как да ни намерите?

Пловдив, 4000, ул. „Иван Перпелиев” № 5
Рецепция: +359884777050
Web: https://pki.bg/
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Share:

8408

Q&A

    Докладвай за злоупотреба

    За връзка:

    Email:

    Адрес:

    Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

    Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

    © 2024 Holistic - All rights reserved.