Ние сме от страна на клиента – CreditLand

TsentarPlovdiv Center, ul. "Hristo G. Danov" 24, 4000 Plovdiv, Bulgaria
Humanity Approach
Positive Impact
Security & Protection
Sustainable Initiatives
Business Partnerships
Free Consultation
Google reviews
Online service
Quick Communication
Website

Creditland е регистрирана фирма като необвързан кредитен посредник и работи с 13 банки в България

Аз съм Добринка Стоянова. Кредитен консултант с над 18 годишен опит в банковата сфера. Отличавам се с подход към банковите институции като обичам да им ”извивам ръцете” в полза на клиента. Прочетете повече за мен тук.

Препоръчвам да се работи с кредитен лицензиран брокер, защото консултатът е необвързан с банки. А клиентът взима самостоятелно решение след анализ на консултанта.

Всички консултанти са обучени и регистрирани в БНБ.

Недостатъците, когато един потребител сам преговаря с банките, често се изразяват в спестяване на информация за оскъпяването на кредита, неразбираеми банкови условия и пробутване на клиентите на незадължителни допълнителни продукти.

Ние правим сравнителен анализ на офертите със всички такси, застраховки и допълнителни продукти към офертите на банките, за да може клиентът да види сам реалното оскъпяване на кредита.

В Западна Европа е масова практика да се ползват кредитни консултанти, които стават лични съветници при необходимост от всякакъв вид финансиране. До като в България това посредничество е все още подценявано, тъй като българинът смята, че всичко може сам.

Ключови предимства, които отличават CreditLand от конкурентите им на българския пазар:

  • Качество на услугата и безпристрастност.
  • Преминаваме през доста добро обучение. Всеки кредитен консултант има и мениджър с дългогодишен кредитен опит, който помага в процеса.
  • Обучени сме и да помагаме на клиентите си при проблеми с документите по имота И най-вече ние сме от страна на клиента.

 

Допълнително CreditLand работят в тясно сътрудничество с бизнес структури, защото подкрепят и помагат на служителите да осъществяват своите житейски планове и приоритети по-лесно, което е силно предимство за имиджа на компанията, солидарността й към своите работници, както и да предоставя социална услуга в полза на хората си. Не се налага да излизат от работа, за да си търсят кредит. Някой друг ще договори най-доброто за тях и то безплатно. Ще му спести ходенето до банката за всеки документ. И най- вече ще го изпроводи до финала.

ВАЖНО:

Всеки консултант може да съветва и съдейства за финансиране на клиент от друг град на България.

Услугите на CreditLand са изцяло безплатни за клиента. Фирмата работи с 13 банки и небанкови институции, сред които:  КВС,  Уникредит Булбанк, ОББ, Банка ДСК, Алианц банк, Централна Кооперативна банка, Юробанк, Първа Инвестиционна банка, Тексимбанк, Българо–Американска кредитна банка, Търговска банка Д,  Овергаз Капитал и Клиър Лендинг.

 

За фирмата:

CreditLand, www.creditland.bg,  е необвързан кредитен посредник, вписан в „Регистъра на кредитните посредници“ към БНБ, регистрационен номер ВС100009/ БНБ25388/20.02.2017г.

 

За контакти:         

Добринка Стоянова – старши кредитен консултант

Тел. 0899848178

Creditland – гр.Пловдив

ул. Христо Г. Данов № 24 , ет.3 офис 301

Email: dstoyanova@creditland.bg

Share:

7404

Q&A

    Докладвай за злоупотреба

    За връзка:

    Email:

    Адрес:

    Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

    Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

    © 2024 Holistic - All rights reserved.