Модерен жилищен комплекс в кв. Красно Село, София

Модерен жилищен комплекс в кв. Красно Село, София

Positive Impact
Security & Protection
Foreign Languages
Free Consultation
Quick Communication
Website

АКЦЕНТИ

NOVE HOMES

Когато избирате дом, изберете правилната концепция. Продажба на апартаменти директно от инвеститор.

Затворен комплекс в София NOVE HOMES съчетава уединението на собствения дом в осигурена едновременно зелена и социално комуникативна среда.

Разположен върху терен от 27 644 m2, комплексът се състои от 14 сгради, помещаващи общо 556 жилищни и 10 търговски обекта с обща надземна разгъната застроена площ малко над 58 000 m2.

NOVE HOMES е Затворен комплекс в Красно село и са предвидени обширни паркови пространства, озеленяване, алейна мрежа и детски площадки с площ над 20 000 m2, без достъп за автомобили.

В подземния паркинг на две нива с достъп от всички жилищни входове се разполагат 38 бр. подземни гаражи, 699 бр. подземни паркоместаскладове, както и 642 бр. подземни велопаркоместа предвидени за общо ползване.

Осигурени са два входа към подземните нива, съответно от локалното платно на бул. „Цар Борис III” от юг и от ул. „Хайдушка поляна“ от север. Комуникативни апартаменти до метростанция Красно село.

В общото планово решение парковата среда е обособена на две зони – геометрично оформена и пейзажна. И при двете алейната мрежа и растителността са основен структуроопределящ и формиращ пространството елемент.

При първата са обособени основните пешеходни комуникации, площадни пространства, площадки и кътове за отдих. Подходът от югозапад прераства в изявено по площ пространство – площад със сух фонтан, клоцове с дървесна растителност и кътове за сядане.

Втората е решена като „лесо-зона“, като с помощта на дървесната растителност се обособяват кътове за игри и отдих. Търсен е по-свободен пейзажен рисунък при композиране на растителността и същевременно хармонизиране с останалата част на парковата територия.

Проектът предвижда изграждане на две детски площадки. Едната от тях е основна и се намира в северната централна част на имота. Състои се от две ясно обособени подзони за игра – за деца от 0 до 3 и от 3 до 12 години. Втората е в т.нар. „лесо-зона“ и е за деца на възраст от 3 до 12 години.

Основна цел на проекта е създаване на модерна среда за обитаване, в която жителите на комплекса да намерят уют и спокойствие сред изобилие от багри и текстури на парковата среда.

Нашата визия е изпълнението на уединен, уютен и същевременно модерен затворен комплекс в условията на градска среда, който да предостави нова дефиниция за понятието дом.

За повече инфо: https://novehomes.bg

Share:

6399

Q&A

    Докладвай за злоупотреба

    За връзка:

    Email:

    Адрес:

    Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

    Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

    © 2024 Holistic - All rights reserved.