Лицензиран Montessori Център – Стъпка напред

ул. „Рая“ 6, 4001 Западна промишлена зона, Пловдив, България
Иновации в индустрията
Положително въздействие
Природосъобразно отношение
Сигурност и защита
Устойчиви инициативи
Фокус към човека
Бърза комуникация

 

  • Лицензиран Montessori център – „Стъпка напред“ гр. Пловдив е акредитиран от Асоциация Монтесори Ръка за Ръка, която е член и представител на Montessori European Pacific Northwest Montessori Association.
  • Допълнително е лицензиран доставчик и представител на социални услуги от Министерството на труда и Социалната политика с лицензи за: Информиране и консултиране; Терапия и рехабилитация; Обучение и придобиване на умения; Приложението и покритието включват:„Всички деца; деца в риск по смисъла на Закона за закрила на детето; родители, осиновители, деца, полагащи грижа за деца, кандидати за осиновители и кандидати за приемни семейства; деца и пълнолетни лица с увреждания; техните семейства и близки;
  • „Стъпка напред“ се подкрепя и от Регионалния център – Пловдив към Министерството на Трудна и Социалната политика, който съдейства с консултации и медиации за развитие на социалната и солидарна икономика. За повече информация и връзка, тел: 0876 298 025, Стоянка Кузманова, координатор за ЮЦР.

—–

В центъра се предлагат концептуални, методични, практични програми, обучения, терапии, консултации, съвети, решения, идеи за развитие, подобрение и личностно усъвършенстване. Както и възможност за мобилни гостувания в други населени места и центрове по покана.

Целеви групи: От бебета до възрастни, включително и бременни.

Мотото на екипа е: „Опознай себе си, за да опознаеш света. Хармонията и разбирателството са резултат на вътрешния свят и отношението към околните.“

 

Montessori център официално е подкрепен от Боуен Асоциация и нейни терапевти; Организация Human know-how, книжарница Жени Костадинова, адв. Мария Фурнаджиева, Velichkova Consulting; ресторант Лозана и много други.

За допълнителни проектни партньорства, покани, инициативи, разработване на социални пакети, частни обучения и други полезни насочености, свържете се с главния организатор Живка Драганова, тел: +359 87 664 9502. Тя описва себе си като отговорен човек с морални ценности. Ориентирана към социалната сфера и система в България, за да я подобрява. Нейният съвет, за да живеем пълноценно и щастливо като общество, е да приемаме различните, да бъдем толерантни и да не слагаме етикети. Вдъхновението и силната й мотивация идват от детенцето й, което е в неравностойно състояние и това я насърчава да помага на повече хора в развитието и себепознанието им.

 

✅ Актуалните програми и услуги, ще откриете от споделената дигитална брошура тук

За въпроси и резервации тел: +359 87 664 9502 или пишете на имейл: stepforward@mail.bg

——

Лицензиран Montessori център – „Стъпка напред“ предлага и социални пакети с предимства за фирми и организации, които имат солидарна насоченост, отговорност и желаят да подпомагат децата, родителите и техните близки със съдържателно възпитание и по-задълбочен подход. В партньорство с организация Human know-how, центърът е разработил Сертификат за социално и отговорно поведение, който е прекрасна възможност, атестат и жест на благодарност към всички, които подкрепят и насърчават общите каузи, помагайки на иновативното, съвременно образование и отношение към хората, за да достига до по-голяма аудитория и да се развива. За запитвания, свържете се с екипа.

 

Ново! Ново! Ново! Ново! Ново!

В центъра се осъщестява и професионална медиация, с цел разрешаване на конфликт или спор с помощта на неутрална трета страна – медиатор. Медиаторът е посредник между страните в конфликта и им помага да постигнат взаимно приемливо решение, отчитайки интересите и нуждите и на двете страни. Процесът на медиация обикновено включва следните стъпки:
– Иницииране: Конфликтните страни се съгласяват да участват в медиацията и избират медиатор или се свързват с организация, предоставяща услуги по медиация.
– Събиране на информация: Медиаторът събира информация за конфликта, открива интересите и нуждите на всяка страна.
– Среща на страните: Медиаторът организира среща, на която страните могат да изразят своите гледни точки, да разговарят помежду си и да търсят общи решения.
– Идентифициране на алтернативи: Медиаторът помага на страните да идентифицират възможните варианти за разрешаване на конфликта.
– Споразумение: След обсъждане на различни алтернативи, страните постигат взаимно приемливо споразумение. Това споразумение може да бъде формализирано.

Медиацията помага за разрешаване на конфликти по по-мирен и съвместен начин от съдебния процес и позволява на страните да поддържат по-положителни отношения след разрешаването на спора. Този метод за управление на конфликти се използва широко в различни области, включително семейно право, бизнес, образование и социални конфликти.

 

⭐️ Ако желаете да подкрепите дистанционно центъра в развитието, работата и каузата му, последвайте официалния линк ТУК

 

 

 

Holistic подкрепя Montessori Център – Стъпка напред.

Share:

ID: 7973

Ако имате въпрос

    © 2023 Holistic - All rights reserved.