Изключително подмладяване на тялото и ума – Analemma

Изключително подмладяване на тялото и ума – Analemma

Green & Eco
Humanity Approach
Industry Innovation
Positive Impact
Security & Protection
Sustainable Initiatives
Foreign Languages
Free Return
Google reviews
Online service
Quick Communication
Website

Analemma е революционно ново устройство, което трансформира състоянието на питейната вода. 

Този продукт ще промени начина, по който възприемаме водата. Водата е предназначена да прави много повече, отколкото сме вярвали преди. Това е инструмент, който преобразува обикновената чешмяна вода в нейното свръхзаредено, пълноспектърно, кохерентно състояние. 

 

В обикновената вода молекулите на H2O се движат по хаотичен и неравномерен начин. Analemma променя радикално състоянието на водата, като пренарежда молекулите на H2O в течнокристална структура. Тази структура и нейната стабилност оказват забележително влияние върху всички живи същества.

 

За последното проучване екипът зад Analemma избра GlycanAge – най-точният независим тест за здраве и уелнес. GlycanAge тестът определя точно биологичната възраст на всеки човек. Той ви казва на колко години сте всъщност, колко добре сте остаряли през годините, които сте живели. Резултатите от проучването бяха изключителни, почти всеки един човек в проучването преживя невероятно подмладяване, 1 до 12 години ревитализация на биологичната възраст само в рамките на три месеца от пиенето на водата.

 

Когато се консумира редовно, водата Analemma регенерира, ревитализира и подмладява цялото ви тяло и ум. Ако поливате растения с него, той ще ги възстанови и съживи. Която и биологична система да приложите и тази вода, тя ще има подмладяващ ефект върху системата, толкова е мощна.

 

Тази вода е благословия.

 

Разберете повече на сайта.

 

https://analemma-water.com

Share:

6563

Q&A

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  © 2024 Holistic - All rights reserved.