Жени Костадинова – Писател, основател на Арт къща с музей „Куклите“

Жени Костадинова – Писател, основател на Арт къща с музей „Куклите“

София, България
Положително въздействие
Природосъобразно отношение
Фокус към човека
Бърза комуникация
Онлайн обслужване

С какво се занимавам?

Автор съм на документални книги за Ванга, поезия, детски книги, публицистика. Имам опит като журналист 20 години. През 2012 г. основах Арт къща с музей „Куклите“, в която живеят над 3000 кукли. Имам и Творилница за кукли, където работя творчески с деца и възрастни. Завършила съм философия и семестриално арт терапия. Мога да съветвам хората по всякакви екзистенциални теми и по проблемите на битието ни.

Как се отличавам?

С опита си в сферата на духовното познание, с работата с деца, със създадената от мен уникална Куклена къща в центъра на София. Мое кредо е: Бъди добродетелен! Вярвай в Божия промисъл! Прави най-доброто, на което си способен. Обичай хората, търси истината и бъди честен със себе си.

Защо обичам това, което правя?

Обичам работата си, защото е творческа и хуманна. Радвам се да давам на хората думите и посланията си, да ги вдъхновявам чрез творчество и красота, чрез опита си и като 25-годишен изследовател на голямата пророчица Ванга. Обожавам книгите и искам да предам и на другите любовта към четенето и творчеството – самата аз правя кукли повече от 20 години.

Книжарница Жени Костадинова: https://jenykostadinova.com

Музей на “Куклите”: https://arthouse-kuklite.bg 

Share:

5837

Ако имате въпрос

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  www.HumanKnowHow.org

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  Бързи връзки

  © 2023 Holistic - All rights reserved.