Доставчик на вендинг автомати за бизнеса, кафе продукти + вино

Доставчик на вендинг автомати за бизнеса, кафе продукти + вино

Пловдив, България
Functional Solutions
Positive Impact
Quality Communication
Security & Protection
Sustainability
Sustainable Initiatives
Business Partnerships
Free Consultation
Online service
Quick Communication
Website

За фирмата

„ИКОН“ ООДпродава, инсталира и поддържа широка гама вендинг автомати за топли напитки, студени напитки и пакетирани изделия. Създадена през 1999г. Фирмата е официален представител на ZANUSSI-NECTA и е водеща в бранша за Пловдив и региона. Инстантните ни продукти (кафе, чай, мляко и шоколад) са на италианската фирма Ristora и холандската ICS. Кафето на зърна на реномирани италиански производители, с което разполагаме може да задоволи и най-претенциозния вкус.

Нашите услуги предоствят комфорт, бърз и лесен достъп до напитки и закуски по всяко време за Вас, Вашите служители и гости, благодарение на собствената ни мрежа от вендинг автомати на територията на Пловдивска област.

Предлаганите от нас Вендинг автомати се доставят и обслужват в офиси, предприятия, банки, обществени сгради и др., като условията за сключване на договори са гъвкави и привлекателни. Инсталирането, сервиза и обслужването са изцяло за наша сметка и са съобразени единствено с Вашите желания. Автоматите втора употреба внос от Италия, се рециклират и подготвят за експлоатация съобразно изискванията и условията в Република България.

За всички закупени автомати ИКОН“ ООДосигурява транспорт, монтаж, персонално обучение за експлоатация на машините, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване, за което се грижи екип от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит.

Нашите автомати, основно италиански и изхождайки от нашия опит, бихме желали да Ви уверим, че единствено една такава комбинация би могла да даде като резултат една приемлива крайна цена, без компромиси в качеството. Редица утвърдени български и чужди фирми оцениха тези факти, както и нашата коректност и лоялност, и се довериха на нас. Благодарим и за Вашия интерес проявен към Фирмата ни.

За повече инфо:

http://iconvending.bg

Контакти:

гр. Пловдив
бул. “Дунав” 66

Тел/факс:
+359 32 95 40 60;+359 32 95 40 90

GSM:
+359 888 225 946;+359 888 566 797

e-mail: iconvending@gmail.com

Share:

6342

Q&A

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  © 2024 Holistic - All rights reserved.