ДОБРИЯТ СЪН МОЖЕ ДА СБЪДНЕ МЕЧТИТЕ ТИ

Green & Eco
Humanity Approach
Industry Innovation
Positive Impact
Security & Protection
Sustainable Initiatives
Foreign Languages
Free Consultation
Free Delivery
Free Return
Google reviews
Online service
Quick Communication
Website

Брандът Дормео е експерт в цялостните решения за дома и съня.

Историята започва през 2002 г., когато се превръщат в словенската най-продавана марка, а години по-късно се гордеят с широка гама от висококачествени продукти. Всички продукти на Дормео са внимателно проектирани за максимален комфорт и опора.

 

 • Международно призната маркаДормео са ценители на иновациите и предлагат само най-доброто за твоите пари, сигурност и добро обслужване.
 • Висококачествени и специално избрани материали – Всички продукти на Дормео са основани на иновативни технологии и качествени материали.
 •  Милиони доволни клиенти – портфолио от близо 300 продукта. Милиони доволни клиенти и милиони продукти, продавани по цял свят.

 

С ГРИЖА КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА – Когато избираме матрак, обикновено мислим за всички негови качества, но често забравяме да попитаме за влиянието върху околната среда. Дормео използват само висококачествени материали без вредни вещества. От компанията вярват, че е важно за опазването на планетата, а и за нашето здраве, да предизвикват промяна като използват екологосъобразни материали. 

 

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ – Дормео се старае да предизвика промяна в индустрията на матраците, защото искат всички ние да имаме по-добро бъдеще. Те се стремянт да оказват положително въздействие върху широката общност, като осигуряват безопасни работни места за всички служители.

 

ДО 100 НОЩИ ТЕСТ ПЕРИОД НА МАТРАЦИ – Най-добрият начин да тестваш матраците на Дормео, е като спиш на тях у дома. Дормео ти дава до 100 нощи тест период, за да имаш достатъчно време да прецениш дали това е точният за теб матрак. Така че да се радваш на по-добър и здрав сън, който заслужаваш.

За повече информация посете онлайн магазина – dormeo.bg

Share:

6535

Q&A

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  © 2024 Holistic - All rights reserved.