Д-р Георги Стойчев – холистичен доктор (ND)

Сан Диего, Калифорния, Съединени щати
Green & Eco
Humanity Approach
Industry Innovation
Positive Impact
Sustainable Initiatives
Foreign Languages
Free Consultation
Online service
Quick Communication
Website

 Holistic представя и препоръча

 

Д-р Георги Стойчев – холистичен доктор (ND) и диетолог (RD)

Живее и работи в Калифорния, Америка като помага на хора от целия свят с психичното, емоционалното и физическото им здраве. Специалист е в балансирането на хормоналната, храносмилателната система и съня.

Прочетете повече за него тук

Завършил е два от най-престижните университета за холистична медицина:

       London Metropolitan University – Bachelors (BSc) in Nutrition and Dietetics – Registered Dietitian (RD)

Университетът е един от малкото учебни заведения в света по диетология, с изключително висок стандарт на обучение и задължителни практики в болници и клиники. Преминал е около 1200 часа практика с фокус върху заболявания и как храната влияе върху тях.

       Bastyr University, San Diego, California – Doctor in Naturopathic Medicine – Naturopathic Doctor (ND)

Един от най-престижните частни университети по алтернативна медицина в света. Пионер в холистичната насоченост на лечение. Присъства в класацията на Princeton Reviews Best Medical Schools като един от най-добрите медицински университети. Част от обучението включва около 1400 часа практика с пациенти с всякакви заболявания.

Той споделя мнението, че традиционната медицина пропуска доста първопричини за заболяванията в днешно време. Например – липса на сън, пълноценна храна, хидратация, околна среда и източници на токсичност, емоционално здраве, състояние на храносмилателната система, т.н. Холистичната медицина изпъква в хроничните заболявания, традиционната медицина е по-добра в острите заболявания. Холистичната медицина се занимава с хомеопатия, билки, добавки, начин на живот и хранене, търсене на първопричината за заболявания.

Д-р Стойчев пожелава хората да търсят все повече съвети на експерти и професионалисти с насоченост холистична медицина, за да открият ЗАЩО се чувстват по начина, по който се чувстват, вместо да прикриват симптомите с лекарства. Лекарствата си имат своето място и никога не трябва да съдим хората, които ги ползват, съветва докторът. Просто е важно да се открие защо заболяването се случва, за да се определи точното лечение.

Въпреки, че живее и работи в Америка, д-р Стойчев винаги се стреми да помага на българи по целия свят.

„Българите имат специално място в сърцето ми. Знам също така, че в България няма доктори по алтернативна медицина. Затова искам да предложа услугите си на всеки, който желае да поеме по пътя на подобряване на здравето си.“ Д-р Стойчев.

 

Д-р Стойчев препоръчва първо да се резервира 15-мин безплатна консултация, за да се запознае най-общо и лично с човека и неговия проблем.

Линк за резервация: https://my.practicebetter.io/#/6320b6620d12cbd32cc2dcd3/bookings?s=6320c1fa5f17b9ce890a6518

След срещата ще се изпрати индивидуален план за последваща съвместна работа. Важно е да се разбере дали ще се работи с хомеопатия, диети, лечение или други тематични насоки. Ще се даде отговор колко интензивно ще е необходимо да се консултира с доктора и цената за 1 консултация. Тя зависи от няколко фактора: продължителността и насочеността на лечението.

Всичко е според индивидуалния случай, но средно се плануват 1-2 консултации на месец, ако се води продължаваща терапия или лечение, която изисква да се анализира състоянието и подобрението на предписаните стъпки. Понякога само с 1-2 консултации, се отреагира и излекува даден проблем, ключова е ролята на човека, тялото и какъв е проблемът.

 

 

За връзка и контакт:

W: www.drgeorgistoychev.com
E: drgeorgistoychev@gmail.com
T: +1-619-363-3185
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086744303437
Instagram: @dr.stoychev
TikTok: @dr.stoychev

Share:

7398

Q&A

    Докладвай за злоупотреба

    За връзка:

    Email:

    Адрес:

    Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

    Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

    © 2024 Holistic - All rights reserved.