SMART доходи без риск от FIVERR

Положително въздействие
Сигурност и защита
Устойчиви инициативи
Фокус към човека
Онлайн обслужване
Уебсайт
Чужди езици

Партньорският маркетинг бизнес е процес, при който разпространителите печелят комисионна, като популяризират продукт или услуга, представени от друг търговец, използвайки партньорска дигитална връзка. 

Реално вие получавате възнаграждение, ако има продажба.

 

Партньорската програма на Fiverr e безплатнa за присъединяване, така че не е нужно да се притеснявате за начални разходи. 

 

Правилно направена, ефективната партньорска стратегия може да осигури стабилен доход.

 

Партньорският маркетинг включва препращане към продукт или услуга чрез споделянето им в блог, социална медийна платформа, подкаст или уебсайт. 

Вие печелите комисионна всеки път, когато някой направи покупка чрез уникалната дигитална връзка (линк) , който се предоставя индивидуално от Fiverr.

 

0 риск

Партньорският маркетинг също може да генерира относително пасивен доход чрез комисионна – идеалният сценарий за правене на пари. Въпреки че първоначално ще трябва да инвестирате време в създаване на източници на трафик, вашата партньорска връзка може да продължи да осигурява стабилна заплата.

 

Предлагаме на Вашето внимание програма за партниране с Fiverr – глобален онлайн пазар за услуги на свободна практика.

 

Мисията на Fiverr е да промени начина, по който светът работи заедно. Fiverr свързва бизнеса със свободни професии, предлагащи цифрови услуги в над 500 категории.

Повече информация за процеса, стъпките и условията, разберете подробно от тяхния сайт:

https://affiliates.fiverr.com/

Share:

ID: 6839

Ако имате въпрос

    © 2023 Holistic - All rights reserved.