Препоръка за обучение по Боуен терапия

Препоръка за обучение по Боуен терапия

Положително въздействие
Природосъобразно отношение
Фокус към човека
Бърза комуникация
Уебсайт

Австралийската Академия по Боуен терапия (ААБТ) извършва обучаение по Боуен терапия по своя собствена програма, която е акредитирана от правителството на Австралия и е високо оценявана навсякъде по света. Ние застъпваме модулна система – семинари от по 4 дни, представляваща времето от въвеждащия модул до последния, когато ученикът придобива правото да практикува. Хиляди вече са се обучавали по нея и признават предимствата на модулния формат.

 

За всеки семинар курсистите получават изчерпателен и детайлизиран наръчник със снимки, схеми и обяснителни бележки, който е преведен на езика, употребяван в страната, където се провежда обучението.

 

Когато хората се обучават в Боуен®, те често откриват, че това е повратна точка в техния живот; че това е един съществен и много важен за тях опит. Ние, инструкторите, вече сме изпитали силата на този поврат и сме се обрекли на задачата и Вие да получите колкото може повече от обучението; да го направим приятно и незабравимо за Вас. На някои хора им харесва да усложняват методиката, да я лишават от нейната простота, превръщайки я, по някакъв начин, в занимание „интелектуално“ и „мистично“, предлагайки, може би и свои собствени интерпретации за нея, добавяйки свои възгледи и движения. Философията на Том Боуен е точно обратната: нещата да се представят по прост начин, но в същото време „простите неща да се правят добре”.

Към график на Боуен курсовете и записване
Информация за инструкторите

За повече информация, посетете сайта:  https://bowen.bg

Share:

7343
ул. Иван Рилски 59, Пловдив

Ако имате въпрос

  Докладвай за злоупотреба

  За връзка:

  Email:

  Адрес:

  Kapana, Plovdiv, 3 Bratya Pulievi Str, fl. 3,

  Holistic е част от портфолио проектите на организация Human know-how  

  Бързи връзки

  © 2024 Holistic - All rights reserved.